A A A
Dokumenta

UČEŠĆE AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE U KONZORCIJUMU

„REGIONI ZA INOVACIJE” NA „OTVORENIM DANIMA” 2015. GODINE U BRISELU

BRISEL - Radionica „REGIONI ZA INOVACIJE – ODGOVORNO ISTRAŽIVANJE I INOVACIJE KAO DEO REGIONALNOG INOVATIVNOG EKO-SISTEMA”, održaće se 13. oktobra 2015. godine (od 9.00 do 13.00 časova) u Kući regiona Lođ (Łódzkie House), na Trgu Mari Luiz 2 (Square Marie-Louise 2) u Briselu.

„Regioni za inovacije – odgovorno istraživanje i inovacije kao deo regionalnog inovativnog eko-sistema” naziv je radionice koju na „Otvorenim danima” 2015. godine (Open days 2015) organizuje Autonomna pokrajina Vojvodina, s još deset partnera iz više evropskih zemalja. Radionica se organizuje u okviru kategorije „Regioni otvoreni za poslovne poduhvate” i namenjena je nacionalnim, regionalnim i lokalnim donosiocima odluka, zainteresovanoj javnosti, kompanijama, finansijskim institucijama, evropskim i nacionalnim udruženjima, akademskoj zajednici, studentima i istraživačima.

Radionica će biti organizovana 13. oktobra 2015. godine, od 9.00 do 13.00 časova, u Kući regiona Lođ (Łódzkie House), na Trgu Mari Luiz 2 (Square Marie-Louise 2) u Briselu.

Više informacija možete pronaći OVDE

Pošaljite ovu stranicu
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: